Calmon Stegmotorteknik AB

 

Startsidan
Stegmotorer
Rörelseanalys
Kunskapsområden
Tidigare Projekt
Ert Projekt
Kontakt
Lediga Jobb
Examensarbete

Tillgängliga examensarbeten

Listan med aktuella examensarbeten uppdaterades senast 2018-01-10.

Testkort för CPU-baserat stegmotordrivsteg

Arbetet består i att konstruera ett PWM-baserat drivstegskort till Calmons motormätsystem. Arbetet bedöms vara av lämplig omfattning för ett examensarbete för en till två studenter på högskoleingenjörsnivå.
Exjobb

Verifiering av prestanda för noggrant analogt mätkort

Arbetet består i att testa och verifiera ett noggrant analogt mätkort till Calmons motormätsystem. Arbetet bedöms vara av lämplig omfattning för ett examensarbete för en till två studenter på högskoleingenjörsnivå.
Exjobb

Testobjektskommunikation

Calmons ramverk för tester ska utökas för att kommunicera mellan ett testprogram och en mikroprocessor. Ett protokoll ska specificeras och programmeras i Matlab samt C/C++. Arbetet bedöms vara av lämplig omfattning för ett examensarbete för två studenter på högskoleingenjörsnivå.
Exjobb

Anpassning av SPI-protokoll i FPGA

En anpassning av ett SPI-baserat protokoll för kommunikation med en befintlig DAC ska implementeras i en FPGA. En adapter baserad på ett testkort för aktuell FPGA ska även konstrueras. Arbetet bedöms vara av lämplig omfattning för ett examensarbete för en till två studenter på högskoleingenjörsnivå.
Exjobb

Egen exjobbsidé

Har du en idé om ett examensarbete som rör elektriska motorer, drivsteg, sensorteknik eller annat som ligger inom våra kompetensområden? Mer info om våra kompetensområden hittar du här och på resten av vår hemsida.